Share-ul cel de toate zilele sau cum ne plângem că Drăguşanu e mai promovată ca marii artişti pe care țărişoara noastră îi are..

Nu pot să înțeleg de ce dăm share la orice video în care apar oameni ce este evident că suferă de retard mental sau care vor să-şi arate „valoarea” în marea lume numită feisbuc?!

IMG-20160622-WA0002

Ne amuză genul asta de filmulețe, nu fiți ipocriți, dar hai să ne oprim aici! De ce să dăm share, pentru a ne simți superiori în timp ce strângem like-uri?! Chiar credeai că eşti? Trist, dar nu, nu eşti superior!

IMG-20160623-WA0005

Ar trebui să ne gândim că din o sută de oameni care urmăresc acel video, unul din ei îi va da subscribe să fie la curent şi cu alte postări şi uite aşa țara asta reuşeşte să promoveze şi să încurajeze mediocritatea, ca apoi să ne plângem că adevăratele valori nu sunt promovate şi bla, bla ce nemulțumiți suntem noi, posturile tv şi ziarele sunt pline de ştiri proaste şi parcă ne-am dori să ascultăm nişte operă în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Hai să dăm un share unui om care merită cu adevărat să fie promovat!


2 gânduri despre “Share-ul cel de toate zilele sau cum ne plângem că Drăguşanu e mai promovată ca marii artişti pe care țărişoara noastră îi are..

Lasă un comentariu